"Moneyspender"

Hemkommen från utgångskväll 2 med en aningen tunnare plånbok, men sånt är livet:D Anyways... helgen har än så länge bjudit på en chill fredag med en kanska mjuk utgång, som slutade i en överdosering i cigarrer (aningens orutti. nicokick badzzaam!), men inget som inte gick över efter en sub och en stor mugg vatten<3.

Lördagen firadens i äkta amerikansk "4th of july"-anda med "slavgöra" på förmiddagen, BBQ på eftermiddagen/kvällen och slutligen utgång:) Efter ett förkröksbesök på Stinsen där vi 5 små deltagare blev uppraggade av den kanske 40åriga "Henke" som ville bjuda Victor och Filip på vin (och som vi sedan snabbt blev av med då motoriken på killen va = -10) stack vi vidare till "nyöppnade" Pascha där klubbar som Q och Twiligt tidigare legat. Trots massa anonsering och liknande för att Dj Alex Moreno skulle spela så var vi ändå först... även om vi kom en bra stund efter dom skulle öppnat.
Måste säga att det var en väldigt trevlig nattklubb som jag personligen gärna skulle besöka igen... trots att det är rena rama bastun där inne i sånt väder som vi haft nu i flera veckor. "Men skit i det" som vi brukar säga, jag hade riktigt trevligt och ger gärna creds till pascha och personalen där som var mkt trevliga.

Nu skriker sängen efter min ytterst trötta och söta rumpa som har fått skakats runt som ett barn i famnen på parkinsonpatient!

Peace aut


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0