Med kort i rockärmen...

Istället för att sticka ut i Helsingborg valde vi att spela lite poker hos Martin. Poker som aldrig varit nått man varit bra på.
Men denna gången var saker och ting anorlunda. Första partiet slutade med mig och Fredrik (som sålt sin själ till kortgudarna) i "final" efter han mirakulöst återhämtat sig från ett extremt underläge. Självklart vinner killen och är jävligt nöjd med sig själv, och jag fick tillbaka insattsen.

Inför andra spelet så blir vissa av oss lite knorriga och orkar inte spela mer för pengar för att vi ändå vet vi kommer förlora, men Sebastian erbjuder sig att sponsra mig så att jag "spelar åt honom". Och det va inte allt för dumt... för efter ett par timmar av en jävla tur för mig och lite vågat spel så vinner jag mot Joakim. Sebastian som inte rört ett finger får dubbelt tillbaka och jag som inte ens satt några pengar går 100 kr plus. Man klagar inte nej!


Men som man säger... Tur i spel, otur i kärlek... och om detta stämmer... då ska jag fan inte försöka mig på kärleken:P Inte med den jävla turen man hade ikväll...


Helt underbar sida:D

Sitter här i natten och spanar runt på det stora oändliga som kallas internet och kom över sidan http://stefantheswopper.se/. På sidan är det en kille (Stefan) har bestämt sig för att byta bort allt han äger och har på endast en månad. Man kan lägga in erbjudan på saker han kan tänkas byta till sig för olika saker, t.ex. ett hemmabiosystem med tv eller kanske en macbook. Sjukt kul sida:D

Åter till vardagen...

Jahapp... Julafton och Juldagen passerade... Firande med föräldrar och umgänge med vänner är vad dom två dagarna bestått av... som jul ska förmodar jag.

Presenter va inget man blev överöst av, men man fick saker som är bra att ha. Någon bok av lilla kära mor, pengar från mor och far föräldrar, SF biokort, CK nessesär, diverse Clinique produkter (alltid trevligt med "lookinggood" produkter) och sen, det bästa av allt.... En blender* från OBH nordica. DRINKS FOR EVERYONE!
Pappa påpekade dock i morse att jag nu bara saknar en ismaskin för att ha ett komplett drinkmixar set... Det var dumt... för nu jävlar så ska han få fixa en till mig!

Igår chilla man bara med lite folk som varit här och sett film.

Och vad som sker senare ikväll? ingen vet... men att det vankas utgång kan va en sak att räkna med! (ska fan i mig lyckas få med Fredd och Bill till Tivoli. Man kan alltid locka bill med schlagerbaren:D). Martin och jag är i alla fall taggade på att komma ut lite:D

*(Något man av någon anledning önskat sig sen man va 16 år gammal... okeej?)


Jul

Ja då var det "äntligen" julafton, inte för man haft någon som helst julkänlsla sista tiden. Men det är inte bara snön som gör julen, utan även gemenskapen bland familj och vänner. Firandet kommer väll gå till som tidigare år; Kalle, mat, paketutdelning och mer småätande.

Så jag önskar alla läsare en God Jul, för nu ska man ner och dricka glögg med familjen.(dessutom fyller bloggen 1 månad idag! Hurray...)

Tell me the future...

Ja, hemma från klapputdelning hos Mr Gärtner med sällskap av Mr Christiansson och fröken Setterberg. Paket delades ut, chips knaprades på och film tittades.
Gåvorna bestod av en Magic 8 Ball från Bill som då ska säga om jag kommer lyckas med livet, och ett presentkort på två träningar på friskis i Äholm av Fredd (för att han så gärna vill träna med mig.... eller för han tycker jag börjar tjocka till mig). 
Mycket glad fö presenterna i alla fall. Av mig fick Fredd 18 små flaskor Jägermeister, som gjorde att han såg ut som den lilla youtube killen som fick ett nintendo 54, och Bill en stor flaska Cuba vodski!
För att göra alla glada så såg vi Pretty Woman som Nicole valde vi skulle se, utan några egentliga protester... måste va julstämningen som gjorde oss "likgiltiga".

I morrn blir det ännu mer jobb att göra... 300 namn kvar och sen en hopslagning av allt! Men behöver man cash så får man slita, och kontorsatbete är inte så fysiskt krävande. Får se om jag har gjort rätt i slutändan... annars kommer det skita sig lite för folktandvården:O haha


jobb jobb jobb

Ja då har man fått lite av ett ströjobb på Tanvårdskansliet i Lund. Just nu så tar man en paus ifrån att fixa till Excell listor med drygt 1200 namn! ingen hit, men va fan... inget tungt jobb direkt, och slackar som man är så passar det rätt bra.
Men när man är klar här bär det av till Hbg och hem till Bill för julklappsbyte och chill med BG och Fredd, blir spänande vad man får, eftersom Fredrik varit sjukt hemlighets full över det!
Men men. jobbet kallar! Kanske går snabbare om man pluggar in iPoden och sätter på lite trevlig musik:D


Fact of the Day

Jag har tydligen blivit förstörd av mina kompisar som har dåligt inflytande på mig.... för senaste halvåret har jag börjat dricka och lyssna på techno... det tycker i alla fall fröken Sara som blev helt chockad vid dagens besök och minns mig som den techno och RnB hatande "hardcore" nykteristen man var innan sommaren:P Ett bra exempel på att saker förändras:P Skit i de!:D


Millencolin

Ja här är bilder och filmklipp från gårdagen, och självklart glömmer man ta med en riktig kamera så det fick bli den sugiga mobilkameran på 2.0 Mejgapicksel:O Men blev helt okej bilder faktiskt. Sen undrar jag vem som sa att Millencolin inte var bra live...  personen borde nästan skjutas för fan hahaGana och Peter i väntan på förbanden

Först ut var Tysta Mari som verkar va nått Ska band som var ganska bra.


Sen kom flickfavoriterna Neverstore med sin sköna bohuslänska dialekt och pojkbandsaktiga image och lyckades väcka folket.


Måste medge att dom är rätt bra, även om dom har små emos och fjortisar som huvudfans (inte för det egentligen påverkar musiken dom spelar:P)

Till sist kommer Millencolin och lyfter taket inne på Mejeriet

Riktigt kungliga va dom!


 
Millencolin - The Balad

 
Millencolin - No Cigar


Sen så hittade jag ett klipp ifrån när vi sovit hos Fredrik och skulle vakna genom att lira lite Wii.
Här ser man Bill med sin unika stil av tennis slag.
(slog för övrigt Fredrik i golf och lyckades sätta en helt retarded Hole-In-One:O
 *så jävla nöjd* hehe)

(*Edit* - Nu ska Billy filmen vara synlig för allmänheten efter att ha varit privatiserat av smidiga mig...)

Oh yeah!

Då var man hemma från Millencolin! Riktigt jävla bra konsert va det, även om det var lite folk...
Bilder och eventuella videor kommer upp "imorgon".

Ledigheten är här!

Friheten är kommen! Skolan är slut för året!

Skolavslutning, gym och födelsedagsfest på bahnhof med massa ass shakeing var gårdagens program.
Självklart så skedde det i sällskap av Bill och Fredrik som vi senare däckade hos redan halv två (men så går det om man tränat och sen festat 9 h i rad:P). När man kommer hem så möts man av att pappa köpt en gammal permisionrock för FN soldater. Rätt snygg, även om man känner sig som en såndär vänsterpartist som skulle va på väg till en demonstation mot krig i nått land:P

Men i dag blir det ännu med kuligheter! MILLENCOLIN I LUND med Gana och Peter! Very nice!
Taggad som fan alltså... länge sen förra konserten som var med Lars Winnerbäck i sommras:D Music is my life för fan!


Millencolin - Penguins and Polarbears

Did you know that the bird is the word?


Family Guy - the animated luckypill!

Dan före dan före dan...

Då har man typ slutat skolan! Avslutningen är dock på fredag morgon, men sen är det helg, julov, fest!

Idag har man gjort fysseprov som gick käpprätt åt söder och åkt till Hbg med Fredd för att införskaffa födelsedagspresent till värdinnan av fredagens fest:)
Har även under intressanta samtal med fröken Elin lyckats fixa fram en snabbt gjord blogg till henne då det är så svårt för naturvetare att förstå sig på dagens tekniska  nymodigheter:D

Ja istället för att spendera morgondagens ledighet med att sitta framför datorn dega eller göra nått annat onödigt blir det att jobba med lite arkivering på mammas jobb (skriva in 500 journaler eller vad det va :D), men det ska väll inte ta så lång tid! Har ju kvicka fingrar 8)

Men efter det så börjar den riktiga ledigheten! Taggad för fredagen! Partey Hardey! Leo, Fredd och Bill ska göra äholm osäker igen!:D

Dagens frågor och svar

Bör man plugga till fysikprovet i morgon?
- Japp:D

Orkar man?
- Nope:O

Fungerar datorn som den borde?
- Fungera?

Är nuvarande datorn en orsak till att man inte spelar datorspel längre?
- Kan man lungt säga

Stör det mig?
- Till viss del! Inte direkt spela jag är ute efter, vill i alla fall kunna använda CS4 :'(

Mycket kvar i skolan?
- FYSIKPROV :|

Ska man öva till det?
- Yes... men jag ska bara....

Verkar sakna nått vettigt att blogga om... stämmer det?
- Kan man hoppa upp och klappa sig på!


It's My Life

Ja då va den sista veckan innan julovet inledd, och 1 av dom 2 sista proven avklarade... om man  nu kan kalla att skriva av anteckningar för prov... men men.
Eftermiddagen har till strösta delen gått ut på att rensa datan på allt möjligt skit som tar upp all plats på hårddiskarna och gör den snabb som en fastlimmad snigel, och har därför gjort diskdefragmenteringar som på nått sätt ska göra datorn snabbare, vilket det gör (nu som en snigel fast utan limmet:D)

Tur man har musik som tidsfördriv under denna jävla tidsupptagande process! Bon Jovi it is thank you very much!


Aningen Juligare

I all tristess gjorde jag en ny header till bloggen, och då med lite vinter tema... Dock vet jag inte om alla kan se den då det varit problem för vissa att se headern tidigare... men hoppas den funkar:)


De e najs!

Gårdagen bestod av luciatåg på skolan, klippning i äholm, åka till Bill med Fredd, "förfest" med kul folk och sedan in till centrum för att gå på tempel.

Som sagt var att sticka på Tempels lussevaka planerat, men det va en plan som övergavs efter att man stått i en jävla kö som feta dörrvakter och poliser stått och puttat på en bra stund. Så patrasket begav sig in på steakhouse för att sedan dela upp sig i två grupper på kebabhouse för att sedan begesig ut i natten mot skillda destinationer. Jag, Bill och Fredrik begav oss hem till Bill och kollade på film, och lyckades somna innan klockan ens blivit 1.

Så kvällen kan sammanfattas med en riktigt lyckad "förfest" med singstar (creds to the Bill som var kvällens lägerkomedant) och att Lussevaka är något jävla påhitt som är så sjukt överskattat! Inget som kommer "firas" nästa år i alla fall! Och Tempel har inte fått ett speciellt bra första intryck med amatörmässig hantering av köande folk.Kvällens Citat:
"VEM ÄR DET SOM KÖÖR?!?"

Slackförfaen!

Kan inte klaga över att dagen va så slitsam alltså. Först en kort mattelektion med genomgång av Matte E, då vi lärde oss att den matte vi lärt oss under 11,5 år i skolan är endast hälften av dom räknesätt och skit som kretsar kring matte, och att vi nu ska lära oss andra halvan på 40 timmar... Very nice!
Dock var det ingen svenska idag, så konstuktion stack och käkade pizza och satte hade den flummigaste konstruktionslektionen på länge. Efter en timme säger vår lärare Mats att vi ska ta en bensträckare (och i Mats tid så ska man alltid lägga till 15-45 min). Tiden spenderades dock väl med att kolla på klipp från Family Guy, hockey/fotbolls fighter/tacklingar och även coola ljusshower som galna amerikanare gjort!

Så är det utgång med grabbsen i morrn:D Förfest hos Bill och sen rörelse in mot centrum och mot Tempel!

Lättnad!

Äntligen klar med Matte D! Två prov kvar innan lovet!

Firas med chill... och Ghostbusters! NOSTALGIA!


Jefla skit!

Ja då sitter man här dagen/kvällen innan det Nationella provet i Matte D och hoppas att man blir upplyst genom att läsa igenom allt och räkna lite, men fattar att man kan misslyckas rätt hårt med det! Dock ökade chanserna med att lyckas tack vare min kära klasskompis Sebastian, hans geni och sina bra förklaringar.
Men ska bli så jävla skönt att avsluta matten! Det betyder ca 20% mindre lektioner, och nästa vecka kommer det ytterligare 2 prov varav ett kommer minska lektionstider med ytterligare 20-30%, så fett gött! (dock slutar man ju på fredagen... men ändå!)

Svenskan har man ju också avslutat i och med att det var NP med muntlig presentation, och vad annat skulle man då redovisa än hur våld omkring oss i vardagen påverkar oss. Gick ju som det gick med den presentationen... men men, hoppas på det bästa, som med matten i morgon!

Men nu väntar den stora sköna sängen på att ta mig till de rosa fluffiga molnens och sabeltandade näbbmössens land! (eller vad man nu skulle drömma om)

Hemma

Då var man hemma från weekend i Lübeck med familj och släkt. Helgen kan sammanfattas med supernatural, bilåkning, båtturer, införskaffning av diverse flytande alcoholprodukter avsedda för förtäring, julklappsinöp, "barnpassning", socalizing med familjen och ännu mer tittande på supernatural.
Inte den mest hädelserika resan man varit med om, och inte heller blev det bättre när mobilen dör första kvällen!
Men vet i alla fall att tre kompisar lär bli glada för sina presenter... om inte... grrr ´'`\ò.Ó/´'`

Sen så kan man ju slapna av med kännedommen om dom två nationella proven som man ska ha denna veckan:D
Svenska B - Piece of cake 8)
Matte D - OMFG! IM FUCKED BIGTIME... men det ska nog lösa sig:D

Helg i Tyskland

Då bär det av till det gammla germanska landet i söder över helgen. Julmarknad i Lübeck med diverse marsipanhandlande till bekanta och storhandel på Bordershop är några planerade saker.
Ska även försöka få till så man hittar någon schysst musikaffär så man kan kolla på en ny gitarr:D
Trevligt ska det bli i alla fall!

Dessutom har rösten återgått till nästan det normala så man inte låter som en kråka när man snackar eller sjunger (men låter dock inte tiptop än):P

Eventuella bilder från helgen lär komma:)


Back to school

Då var man tillbaka i skolan efter 3 dar hemma i sängen. Rätt skönt egentligen att slippa sitta hemma och häcka.

I morgon är det favoritämnet design då man ska börja göra en modell av en stol man designat... får se hur det går:P Och efter skolan bär det av till Tyskland med mor, far, moster, morbror och två små kusiner:O Systern slipper undan för hon ska jobba -.-
Men men... Då kan man shoppa på BORDERSHOP:D och det gillas:D

Men just nu är det gitarren som gäller, och "Hey there Delilah" med Plain White T's, och det låter inte illa:DLiten "paus" i sjukligheten

Då åkte man med klassen och kollade på filmen "Twilight" (som jag fick hjälp med att komma ihåg att den hette) i Helsingborg. Helt okej film faktiskt. Va dock en detalj som gjorde att man störde sig lite, att den kvinnliga huvudpersonen såg ut att få orgasm varje gång hon fick syn på den manliga huvudpersonen:P Men som sagt... rätt bra i övrigt.

Dessutom va det rätt skönt att slippa sitta hemma och häcka som man gjort i två dar och träffa kompisarna igen... så får hoppas man är frisk i morrn!

Dagens I-Landsproblem

Nått jag börjat bli väldigt trött på är all denna reklamen som spelar fucking jävla fjortis ringsignaler när man råkar föra musen över dom eller reklamrutan på MSN. Exempel på detta är den där lilla jävla Kaninen som sjunger om hur glad den blir av någon anledning! Död åt crazyfroggliknande irritationsmoment och åt återförsäljare som jamba som sprider skiten!

Sjukdag 2

jahapp, fortfarande inte frisk... men men, sånt är livet:P I natt blev det i alla fall lite filmtittande. Kung-Fu Panda :D Riktigt kul film även om man inte är typ 7 år gammal längre:P

Och idag var det dags att öppna lucka nummer två i chokladkalendern man fick av mamma igår, och vad är det för kalender? Jo en BARBIE kalender! Och vad motiverade min kära moder sitt val av kalender med? "Det var den kalender med flest blondiner på... och så fanns det bara barbie kalendrar". Och om hon lägger det på det viset så är det ju okej! För blondiner är det ju faktiskt inget fel på:O

Idag ska man lyckas övertala mamma att jag visst orkar gå och se på bio med resten av klassen på svenskan. Ska se den där amerikanska/engelska vampyrfilmen jag inte minns namnet på atm... Dreamweaver? nightwish? nä ingen aning! Men jag ska allt se den!


Slacking till tusen

Ja va vad gör man när man är sjuk och helt slut i huvet? Jo man sover... Men det gör man inte länge när man har klasskompisar som vill låna fotboll till eftermiddagens aktiviteter. Så man hoppar upp ur sängen, slänger på sig lite kläder och öppnar, och vad är det första man möts av om inte "Jaha, du hade tid att få på dig den där jävla kepsen, men byxor han du inte ta på nä". "kul att se er med" tänker man och slänger på sig byxorna för att leda ut den mindre gruppen ut i garaget för att få bollen pumpad.


Väl klara med pumpad boll hoppar dom in i Fredriks bil som får den abnormt strålande idén att göra en burnout på gruset, vilket han gör. sag ser dom köra iväg och går upp på rummet igen och hör hur någon tutar utanför, så jag går mot fönstret och ser hur Fredrik sitter på huk för att fint lägga tillbaka gruset samtidigt resten av gänget sitter i bilen och tutar som fan på honom.


Efter det hände det inte mycket mer än att försöka komma i kontakt med skånetrafiken och sedan ett försök att spela det "gammla" spelet Assassin's Creed, som må vara ett av dom snyggaste spelen miljömässigt, men mest enformiga spel någonsin:PVad som är planerat för kvällen är att kolla på den nya julkalendern och se om det är ännu ett fjasko, eller om den kanske är bra för första gången på 6 år eller nått:P Sen blir det till att skriva ett CV så man kan bege sig ut i världen och skaffa sig ett litet jobb efter skolan.
I need cash, cus cash is king!


Bahh!

Pallar inte va sjuk alltså! Missa fotbollen i eftermiddag! Helvete då... Fast man kanske kan spela om man käkar massa piller, knarkar nässpray och degar i sängen tills det är dags:O

RSS 2.0