Aouch!

Heidi Klum i skjorta, strumpor och med GH gura...
THAT's some Risky BusinessStudentfest på Trappa Upp

Ja igår var det den efterlängtade studentmaskeradfesten på Trappa Upp. Kvällen började med samling och förfest hos mig för att sen i samlad trupp bege oss mot dom mer industrialiserade delarna av Höganäs. Undrar vad den lilla tanten som var ute och rastade sin hund tänkte när hon möttes av sju glada 18 åringar som föreställde vampyrer, lejon, cowboys, soltat, röglesupporter och förvirrad fotbollspelare:P


Simon och Anton laddar upp i soffan innan utgången

Brokeback Mountain Emil tar sig en Kung på vägen till Trappan

Kan man missta sig på vad Simon är?

Inne på Trappan försöker man se lite cool ut i cowboyhatt och jävligt jobbiga boots

Viktor är den stiliga flygkaptenen som sätter hjärtan i brand


Partylejonet Fleace-Fredrik svänger på svansen

Cowgirlen Gana var inte helt beredd på kamerans förevigande förmåga

Den tappra soldaten Martin med den sköna glamourdonnan IdaKvällen kan väll sammanfattas som ganska lyckad. Men ett het tips för framtiden för både mig själv och andra, är man förkyld så ska man ta det ganska lungt och inte springa in och ut i kyla när man inte är klädd för det och inte sjunga med så högt att man inte kan prata. För man får faktiskt ganska ont i halsen
*kommit på heeelt själv*

Took a chill pill

Kul kväll hos Martin med honom, Jocke och Chris.
Förutom totala misslyckanden i Rock Band så kolla vi på filmen "Dr. Strangelove or: How I Learned to Stop Worrying and Love the Bomb" som måste va den sjukaste filmen man sett på länge:P Sjukt kul och totalt vriden. Kortfattat handlar den om en general som skickar alla plan han har befogenheter för  med atombomber för att bomba Sovjetunionen, för han tror dom "förgiftar amerikanarnas kroppsvätskor" (?).
Som sagt, helt underbar och värd att se:P

Sen blev det att yra runt i Lerbergets dunkla vrår och snacka skit och om planer för livet vid denna lilla hålas hamn.


Bästa citaten från filmen;
President Merkin Muffley: - Gentlemen, you can't fight in here! This is the War Room.

Dr. Strangelove: - Sir! I have a plan!
[standing up from his wheelchair]
Dr. Strangelove: - Mein Führer! I can walk!


Oasis
Oasis i Cph 24/1! Blir till att spara lite cash eller önska sig en biljett i julklapp

Fredag!

Äntligen Fredag! Dagen då man endast har en lektion och det ämnet som mest chill av alla kurserna, Design!

Som hela veckan lyckades jag vakna sent, men ändå på nått vänster hinna i tid (cykla som en jävel fick man göra ja).
Just nu jobbar vi med att designa stolar som ska fylla två ytterligare funktioner än bara sitta i, och tekniker och gamer som man är så blir det en stol som är ergonomiskt utformad med inbyggda högtalare och dryckeshållare med kylfunktion. Den ultimata stolen för film tittande och tv/dator spelande:P (Nördstämpeln sitter i)

Ut över det så har väll dagen inte bjudit på mycket mer än det, förutom att man efter lektionen smet in i en av replokalerna där några klasskompisar satt och jammade. Och lite wannabe som man är fick man ta över trummorna när halva gänget skulle ut och röka och hjälpte dom resterande att få lite djup i sina feta gitarrsolon med lite kasst trumspel... trotts att det inte lät tiptop så var man rätt nöjd då man fått banka lite med trumstockarna:P

Vad kvällen kommer att erbjuda är ännu rätt oklart, förutom att jag ska till Martin och ta det lite chill och försöka övertala honom att hänga med på studentfest med maskeradtema:P "WOHOO" som en viss gul tecknad fettklump skulle uttryckt det:P

Får se hur det går med den saken.

Totalt lam skoldag och ny design...

Dagen börjar med att man vaknar vid 8.45, lagom i tid för att man ska upptäcka att man inte kommer komma i tid till första lektionen som börjar 9. Men efter snabba moves va man på skolan, "endast" 20 minuter försenad.
Trött som fan lyckas man hålla sig vaken genom dom två första lektionerna och släpa sig till matsalen där man möttes sönderkokt äckel fisk med äckel potatis.... Thank god for pasta, och för cafeterians baguetter, vilket blev räddningen för vissa av oss.

Nått som vi teknikare, och övriga elever för den delen, gör mycket för att fördriva är att spela kort, och något som detta gör är att väcka starka känslor mellan deltagarna. Ett av dom spel som lättast väcker irriterade känslor är "neger och president", eller som idag gick under namnet "McCain och Obama". Varför detta väcker känslor är ganska enkelt att göra, för den som är Presiden/Obama är den som med 90% säkerhet alltid kommer få bra kort och säkra sin plats för nästa runda. Men ändå kan skrällar ske:P

Efter någon dryg timme av kort och hårda ord var det dags att ha veckans längsta lektion... 3,5 h konstruktion... i skolans sämst ventilerade rum, med element på max! Not very cool! Och damn man var rastlös på den skiten. 2 h utan rast med snack om olika ståltyper gör en kanska matt. Men man överlevde till fulltid och lyckades ta sig hem trotts man va halvdöd.


Ja dessutom har man tagit sig tiden att fixa så bloggen ser lite bättre ut, och det tackar jag mina kompisar Peter och Johannes för.

Känner jag måste få kläm på detta med bloggande... men det kommer kanske, om jag inte är ett hopplöst fall!


WulffmorgentHaler är två sjukt kul tecknare som främst är kända för Katja-Kaj och Bente-Bent.
Derashemsida är ett måste för dom med lite vrickad humor:D

Så kan det gå...

Idag va det då dags att kolla om man fått in någon väska på hittegodset...
Många försök på båda de nummer man har, men utan någon som helst framgång... Hela tiden möts man av den jävla upptaget tonen som skriker *duuh duuh duuh duuh*, och ett nervsammanbrott var nära.
Men under en rast i skolan lyckas man få en ledig ton, och man möts av någon snubbe på hittegodset.
"Hallå" säger man och förklarar man ringer angående en väska som försvann under en resa till Helsingborg på fredagen, men möts av att dom tyvärr inte fått in nått, så jag skulle försöka i morgon istället... *PANIK*

men men, inget att göra åt det... mer än hålla tummarna ännu mer! Och för att öka oddsen en liten jävla bit till så fick det bli ett besök hos farbror blå och göra en anmälan på skiten... Inte för det är någon som helst chans att man får tillbaka prylarna så känns det väll lite bättre att veta att man försökt fixa tillbaka det:P Men hos polisen möttes man av en trevlig liten damn som hjälpte till och var förstående för fredagens missöde och sa hon skulle se vad hon kunde göra...

Så nu återstår bara att se hur päronen regerar på att man tappat bort massa prylar:D
Kan känna hur döden andas mig i nacken :O


Kaotisk helg med ljuspunkter!

Ja eftersom man inte skrivit nått på ett tag är det väll dags nu... och dessa dagar har varit relativt händelserika.
Fredagen började med lite skola och sen en busstur med Fredd till Ängelholm för att köra ett litet workoutpass på Friskis & Svettis. Efter lite käk och träning skulle vi bege oss mot Helsingborg för att ta chilla med filmkväll hos Martina.
Med var sin kebabrulle i handen satte vi oss på tåget och under tiden får Fredrik sms om att han ska köpa godis.
Inne på knutpunkten går vi med raska steg till pressbyrån och skaffar det vi skulle, då Fredrik plötsligt utbryter "Var fan är din rygga?". "Åh nej" tänker man och snabbt somfan kollar vi nummret till skånetrafiken för att kolla om man kan komma till tågets telefon... samtidigt springer vi för att se om tåget gått, vilket så klart det har... Sen får man ett nr till hittegodsavdelningen... som har helgstängt:D Toppen! Trotts detta som legat och gnagt en hela helgen då man inte kan säga till päronen att man slarvat bort kläder och skor för åtskilliga pengar har det varit en väldigt trevlig helg.
Efter kaoset på knutan stack man hem till Martina där man såg på film med Fredrik, Bill och Nicole. Sen fortsatte kvällen med film och övernattning hos Bill.

På lördagsmorgonen bjöds det på god frukost och underhållning organiserad av lagens långa arm. Utanför huset stod nämligen polisen med alcokontroll. Efter en stunds besvikelse åker äntligen någon fast. Polisen tar hand om bilen och parkerar den med dess två passagerare. Passagerarna stiger sedan ut ur bilen, och vad ser man inte då, jo två bekanta ansikten. Två personer som går på samma skola som oss tre små fönsterspanare... PINSAMT!

Senare på dagen kom mammas syster med sambo och två barn för sen på söndagen gå och se på Ola Salo i Jesus Christ Superstar (som för övrigt var en mkt bra musikal:P)

så ja... helgen va rätt bra för att börja illa... och i dag/morgon skall man se om man har tur och lyckas se om väskan med svettiga kläder blivit inlämnad till hittegodset! *håller tummarna*

Just another day...

Idag har väll varit som dom flesta dagar i skolan och egentligen ingenting att snacka om, mer än att man upptäckte att det var bra vi la ner byggandet av robotar som vi hållt på med ett tag. På grund av frustration orsakat av misslyckande efter misslyckande med dessa legovarelser så fick vissa i klassen smått spel. Slag, söndertagning av robotar och allmänt jävelskap är nått hela eftermiddagen bestod av, dock fick vi sluta tidigare eftersom vår lärare är en äkta teknikare, och det vill säga en slacker:P

Ja ikväll är det informationskväll för nior som skall bli lockade att börja på skolan. Då ska jag med flera sitta på skolan och se ut som fån med olika saker vi gjort under vår tid i skolan... YEAY!


In i bloggträsket

Ja då har man gjort som många andra och skaffat sig en blogg. Hur det kommer gå med det återstår att se, men helt tomt kommer det nog inte att förbli. Här ska eventuella händelser i mitt liv dokumenteras på nått sätt, så får se om det intresserar andra med;)

RSS 2.0