Inköp

Ja då har man köpt en ny skjorta och nya skor, och där med äntligen gjort alla inköp till studenten. Förmodligen kommer väll bilder på alla "delmoment" upp förr eller senare för att man ska va sån trendföljare och ta bilder av sina inköp. Men en riktigt snygg skjorta från stenströms och ett par "kängor" från Catwalk stockholm blev dagens inköp.

Och nu inväntar man Bill för att sen se om vi ska spela BINGOOOLOOOOTTTOOOOO! :D

Lov

Ytterligare en vecka har gått utan att man fått nått skrivet, så det blir en sammanfattning på det som hänt.


Fredag 3/4

Jobb jobb jobb! Gick rätt bra, då man fixade klart alla barnpatienterna, som tydligen väntar ett obehagligt öde:O

Senare blev det en tur inom frisör Fredrik och Volym för att köpa det bästa waxet någonsin gjorts!
Vad som hände senare på kvällen har jag absolut inget minne av, så det lämnar man onämnt:P

Lördag 4/4

Lördagen började med en hetsig gruppkonversation på msn angående en resa till Fredriks stuga samma dag, men gick dock i stöpet pga antalet missförstånd. Istället slutade det med att Bill kommer med förslaget att vi ska åka till Nimis på en dagsutflykt. Med på utflykten var Bill, jag, Joakim och Anton som ingen av oss va speciellt rätt klädda för detta:P Men efter en glass i Mölle och en lååång promenad genom kullabergs urskogar kom vi fram till Ladonien och Nimis. Med en gång så blir vi 5 år gammla och börjar klättra hej villt. När vi kände att vi klättrat klart och förolämpat varandras mammor sissådär 20 miljoner gånger bestämde vi oss för att åka hem för att på kvällen samlas nere på stranden för grillning.
Även detta spektakel genomgördes utan några problem och samtliga personer i vårt lilla kompisgäng deltod, då med stor hjälp från Bill som åkte hela vägen till Ängelholm och hämtade Fredrik.
Men än va kvällen långt från över:P snabb sväng inom mig för att hämta film och sedan snabbt hem till bill. Där såg vi filmen Slumdog Milionare som var riktigt bra. Där efter bestämdes det vi skulle skingras och bege oss hem. Men istället för åka raka vägen hem gjorde jag, Martin, Sebastian och Joakim en liten "detour" i lerberget och... ja fixade en sak... (kan ses nedan). Sen var dagen slut!

Nimis

 "Det andra"

Före inblandning

KAMRATCUPEN 2009

Efter inblandning

PUT A MARK 2 NE0
(vi kom inte på nått bättre)Söndag 5/4

Chill med Martin, Joakim, Sebastian och Adam i Lerberget.Måndag 6/4

Ja... Måndagen... Dagen då ens favoritlag inom svensk fotboll, IFK Göteborg, skulle spela bortamatch på Olympia emot hemmalaget HIF. Som sällskap på matchen hade Martin med sin syster och respektives pojkvänn, som även han är IFKare. Med bra platser nära bortaklacken satt vi och såg vårt lag bli besegrade på grund av ett gratismål dom fick vid något som var en klockren hands. Men men, inget att hänga upp sig på, dom kommer ändå ta sitt 19e smguld i år haha:P

Tisdag 7/4 - Onsdag 8/4

Busslass med grabbs åker till Fredriks stuga för att spela risk, äta gott, se typ 50% av Pineapple Express och sen ligga och skrika på varan mellan halv 1 och halv 3. Dom två saker som var mest episka på resan var först då Fredrik av någon anledning skallade bordet/sitt glas och fick ett sår i pannan och en när han ligger och skrattar i 30 min under skrikandet på natten för han tyckte nått han skulle säga va så jävla kul att han inte fick fram det utan att skratta.


RSS 2.0