Tempel - Loungeclub

Ja då lyckades man komma in på Tempel med grabbsen som man så länge längtat efter... och vad tyckte vi?
Vid första anblick är det en riktigt cool lokal med snygg planlösning, men blir snart en överfylld trång källare där samma musik spelas om och om igen. Så är smått besviken på "mystiken" kring denna nattklubb. Trotts den överfyllda lokalen hade vi nog rätt kul ändå:D Träffade både nygg och gammalt folk vilket man ska göra när man är ute:) Dock känns stället rätt så överreklamerat. Tempel får fyra av fem toasters.... Kanonkul

Dock så är man i skrivade stund mentalt frånvarande till 97,6 % och svintrött, så nu blir det allt sängen!

Dedikerat till pucko-fredrik:D


Detta Fredrik, är så kallade Mums-mums...
Det är inte ett annat namn för gräddbullar, utan det är ett MÄRKE på en TYP av gräddbullar och har haft samma namn sedan 1940-talet, alltså fick namnet i typ samma veva Skåne blev svenskt haha. Fredrik din dansk:D
(hoppas du klarar av lite skämt pöjk:D)

Älska support

Alltid lika kul att ta kontakt med olika supporter, och nu denna gången Xbox Live supporten. Efter inmatning av namn, mail och problem får man upp;

Tack för att du skickar ditt ärende till supporten.
Ditt könummer hos supporten är: 1092014067

får hoppas dom hinner med mig innan man går i pension;D


Tur att wow jocke finns så man kan fördriva tiden av väntan på svar:D

Downslide

På nått sätt känns det som att jag inte riktigt har koll på vad jag gör här på blogg.se egentligen, inte direkt  så att inläggen sprudlar av intressanta ämnen, dels för jag inte vet helt vad som skulle vara intressant för folk att läsa om som dom inte kan läsa på andra ställen, men har en "idé" som kan bli ett återvändade tema i bloggen.

Dessutom förstod man idag att man är lite av en favorit hos design fröken som inte säger ett ljud när man kommer in 30 min försent under en redovisning, är väldigt förstådende med att arbetena som skulle varit inne förra veckan inte kunnat bli inskickade pga data problem och sen glatt sitter och diskuterar saker gällande olika designers. Lönar sig att visa intresse *thumbs up*, även om man är värdelös på att göra modeller.


Skogstur och feberyra

Att bli sjuk precis när man ska bort från civilisationen är inte allt för kul, men som tur blir man inte så jävla degig när man får lite feber, utan snarare goes duracellkanin. Detta medför att man blir både en dålig vinnare och förlorare när man spelar till exempel risk med Fredrik och Bill.

Men helgen bjöd på en liten roadtripp till Fredriks stuga, med besök på Sibylla och en gammal fjälla till Bill, massor av onyttigt snask och dricka och massa riskspelande. Trotts feber, hosta och all annan möjlig jävelskap lyckades man få en trevlig vistelse som slutade med ännu mer Risk.

Så nu går väll resten av helgen till att försöka fixa lite skolarbete och försöka bli frisk genom att stoppa i sig oändliga mängder piller och nässpray!


Obama

Ja då har USA fått sin fösta svarta president någonsin och det är nu snart fyra månader sedan man såg Barack hålla sista kampanjtal i Florida på Ed Stadium i Sarasota. Är fan i mig glad jag gick upp i gryningen och stod i en oändlig kö ,gud vet hur länge:D Får hoppas killen inte blir knäppt som många tror han kommer, han är ju chillarn själv, och kommer förhoppningsvis få lite pli på det där jävla "macho" landet.

När man ändå nämner USA så passar man på att slänga upp en bild (I väntan på Londonbilder) min onda syster tog i en pinsam situation:O


Going south?

Salsskrivning på en engelskabok man inte läst och med endast fyra timmar sömn är ingen stor hit som man var med om idag, men tror det ändå gick försvårnansvärt bra ändå.

Gladare blev man av att höra att designläraren fått influensan. Man blev inte glad för att man ogillar henne, utan för att det gör man endast har en lektion i morgon, och det 14.50-16.00, så på morgonen/förmidagen blir det hardcore Risk spel för oss små lediga pojkar (vi har upptäckt ett nytt sätt att jävlas med varran och samtidigt låssas ta över världen)

Förutom att ha fått skadeglädjande nyheter har man under hela dagen varit i ett halvdövt zombieliknande tillstånd på grund av sömnbristen och den bitande kyla som mötte en vid uppvaknandet.

Dessutom har vi utstötta teknikare börjat planera vår egna studentresa eftersom vi inte kan åka med övriga klasser på grund av elakt placerade nationella prov i fysik B och matte E, så eftermiddagen har gått åt att samtala med Simon i klassen om olika förslag vi ska ge klassen och att lyssna som fan på chill musik på ny inskaffade Spotify:D

Förövrigt var helgen jävligt chill med fet musik från EVA i fredags och sen sweet 18 års fest i falseterbo:D

Eva

Just sitter man hos Joakim och väntar på att komma iväg på en förfest för bandet Eva som spelar på Tivoli ikväll.
Ska bli riktigt skönt att komma ut i stora staden igen och yra runt i fredagsnatten.
Dessutom är det alltid trevligt att veta var man har sina kompisar då dom frågar när man blivit hämtad vad man har för parfym på sig och när jocke säger "Jag hade satt dig om du inte var svart" (vilket fick alla att tystna och titta frågande på Jocke som långsamt insåg vad han hade sagt).

Och bilder från London får komma i helgen då kamera ansvarige inte får tummen ur sitt faderliga arsle, så man får sno till sig skiten och fixa det själv.

back in action

Då var man hemma igen från London trippen och en rekord smidig hemresa.

Dagen började med sovmorgon (något som var välkomnat efter gårdagens resande och bristande nattsömn), sedan skola som var ganska chill tills vi hade den fullständigt onödiga lektionen i grafisk kommunikation som varade i 40 min (läraren lyckades förolämpa hela klassen och kalla Patrik för Peter två gånger även om alla sa till).

Efter skolan blev det chillout Anton och lite singing faceoff på det nyinförskaffade spelet Lips mot min syster och hennes kompis Emelie en bra stund (något som jag och Emelie visade sig vara bäst på, OH YEAH).

Mitt under det dagliga gitarrspelandet får man plötsligt hetsiga medelanden på msn från lilla Gana om att hon sett mig på tv. Det visar sig att SVT sände dokumentären "SOLEN I ÖGONEN - En film om Lars Winnerbäck" där ett klipp från sommarens Lasse konsert på sofiero visar en "liten" småförvirrad jag som står och försöker sjunga med i någon låt och försökte se lite cool ut när man såg att en kamera va halvt upptryckt i trynet.

Men nu är det nog tid för sängen (och "it's always sunny in philadelphia"), och i morgon tid för ett försök att lägga upp Londonbilderna:D


Halvlek i London

Då har halva vistelsen gått här i London och man har lyckats få tillgång till dator och internet.
Dagarna har gått åt att yra runt i affärer som det skriker SALE SALE SALE om, en tur ut till Camden och Camden Market (som för övrigt var ett grymt chill område med riktigt många schyssta och roliga affärer som hade allt ifrån t-shirts med japan teman och 70-tals kläder till rave/techno kläder/merchendise) och stora omvägar med "lokaltrafiken" på grund av små sura "free pakistan" demostranter.
Ett av de gjorda köpen som är gjorda är spelet "Lips" som är en Xbox 360 version av singstar som var lite av en julklapp från mig till min syster och mig själv (så nu blir det ut av att sjunga falska duetter för fulla muggar).

Dom två sista dagarna är planerade att gå åt till sightseeing och musikalbesök för att fira lilla mammas födelsedag. En av sevärdheterna önskade från min sida är Westminister Abbey och Sir Issac Newtons grav (Teknikare som man är så måste man väll ha gjort ett besök där:P)

Bilder från resan och nyare inlägg kommer förmodligen upp när man kommit hem för att minska risken att fastna vid datorn:P


Rule, Britannia!

Ja då är det torsdag "morgon" och om några timmar är det dags att börja skolan, och efter ytterligare några timmar dags för den årliga Londonresan.

Som varje januari, sedan några år tillbaka, ska jag och familjen åka till London för some serious moneyspending och kulturell upplysning vilket är så jävla soft:P Detta blir 5e gången man åker till London totalt och 4e med familjen, och de sakerna man mest ser fram emot är nog åka till Camden och besöka dom mystiska "alternative" butikerna, käka clubsandwich på Carnaby Street och se Billy Elliot: the Musical.

Något som jag uppmärksammat är att jag bara känner mig mer och mer hemma i London för varje besök. Det är nästan lika lätt att hitta där som i Helsingborg där man varit ett par miljoner gånger. Det är fan i mig en magisk stad.

Nu får det bli sängen och kolla på lite That '70s Show innan man slaggar upp sig inför fysiken på morgonen!

   Peace out!

Up n' running

Ja då har man äntligen börjat komma igång lite med träningen inför sommaren 2009.
Blev en halvlyckad joggtur med Joakim i den härliga januari vinden. Man märker verkligen att man inte har någon som helst kondition kvar efter uppehållet på ett x antal månader, men det ska väll bli bättre.

Dessutom blir det röra fläsket inne på laserdome med grabbsen ikväll... får se hur det ska gå:P

First up

Eftersom det va tänkt att jag skulle lägga upp lite bilder jag gör så va det väll lite på tiden att fixa det.
Nedanför är tre bilder (en 2 "versioner") som slängdes ihop lite snabbt i Photoshop och Illustrator (Under extremt uttråkade omständigheter, så det är bara junk), men bättre nått än inget.
Bjuda på sig själv

På nyår var man som nämnt i Helsingborg och firade, men det var inte det ända som hände på plats. Praktiskt taget hela kvällen dokumenterades med hjälp av filmkamera (Matlagning, tal, singstars spelande och biktningar), och idag samlades alla på samma ställe för att se på råmaterialet av det som senare ska sättas ihop till en liten film.
Och eftersom att det hela gick ut på att bjuda på sig själv så blev det mycket skratt och generade miner under filmtittandet.


Efter en stund ville vi hitta på något, så Bill undrar om vi inte skulle åka i samlad karavan och åka till Munka Ljungby och träffa folk, men besvaras av Fredriks begåvade citat, som även blev dagens;
"Att åka till Munka Ljungby är som att åka till Ängelholm, fast längre"


Efter många om och men så valde vi att ta minibussen som en av deltagarna kört dit med och åka till donken. Så 7 pers in i en minibuss, på med hög technomusik och sen glida (bokstavligt talat på grund av ishalka) till donken där vi snabbt stormar in, beställer, äter, sticker. Vägen tillbaka var väll lite egen den med, med en tur igenom pålsjö skog då det är bäcksvart och alla sitter och skrämmer upp varann med spökhistorier och sen när vi krypkör förbi en joggare och sen snabbt drar iväg då hon kollar.
Busiga är vi, men det är najs:DDessutom har man funderat på om man ska inrikta bloggen på nått. Var tänkt att jag skulle lägga ut lite bilder och liknande jag gjort, men har inte blivit mkt av det. Får väll eventuellt ändras, eller helt enkelt byta inriktning... men vad skulle i så fall va intressant?


Poker Face

Den kanske är uttjatad för många, men är enligt mig en riktigt skön låt.
Och dansglad som man är så är den rätt "ass shake"- vänlig när man är ute och ränner på helgerna...
vilket påminner mig om att jag vill ut och göra staden "osäkert" med dom vanliga!:D

But enjoy the song and the cool video för fan ;DDessutom är ju Lady GaGa inte allt för ful och otrevlig att se på (A)

2009

Med klischén "nytt år, nya möjligheter" inleds 2009 på faktiskt bästa tänkbara sätt.

Inringandet av det nya året firades med Martin, Fredrik, Bill, Sebastian, Joakim och Christian på residence a la Gärtner.
God mat, god efterätt och goda drinkar bjöds det på hela kvällen. Vid tolv skålades det med champange och tittade på raketer runt om Öresund, både på danska och svenska sidan.
Kvällen avslutas med en trevlig promenad utmed Helsingborgs kustlinje och en välpackad busstur.

Väldigt bra början på året,  som förhoppningsvis inte blir sämre än förra:)

RSS 2.0