Slacking till tusen

Ja va vad gör man när man är sjuk och helt slut i huvet? Jo man sover... Men det gör man inte länge när man har klasskompisar som vill låna fotboll till eftermiddagens aktiviteter. Så man hoppar upp ur sängen, slänger på sig lite kläder och öppnar, och vad är det första man möts av om inte "Jaha, du hade tid att få på dig den där jävla kepsen, men byxor han du inte ta på nä". "kul att se er med" tänker man och slänger på sig byxorna för att leda ut den mindre gruppen ut i garaget för att få bollen pumpad.


Väl klara med pumpad boll hoppar dom in i Fredriks bil som får den abnormt strålande idén att göra en burnout på gruset, vilket han gör. sag ser dom köra iväg och går upp på rummet igen och hör hur någon tutar utanför, så jag går mot fönstret och ser hur Fredrik sitter på huk för att fint lägga tillbaka gruset samtidigt resten av gänget sitter i bilen och tutar som fan på honom.


Efter det hände det inte mycket mer än att försöka komma i kontakt med skånetrafiken och sedan ett försök att spela det "gammla" spelet Assassin's Creed, som må vara ett av dom snyggaste spelen miljömässigt, men mest enformiga spel någonsin:PVad som är planerat för kvällen är att kolla på den nya julkalendern och se om det är ännu ett fjasko, eller om den kanske är bra för första gången på 6 år eller nått:P Sen blir det till att skriva ett CV så man kan bege sig ut i världen och skaffa sig ett litet jobb efter skolan.
I need cash, cus cash is king!


Kommentarer
Postat av: Jockidocki

Haha han e för dålig för att plocka sten!

2008-12-01 @ 19:06:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0