Kaotisk helg med ljuspunkter!

Ja eftersom man inte skrivit nått på ett tag är det väll dags nu... och dessa dagar har varit relativt händelserika.
Fredagen började med lite skola och sen en busstur med Fredd till Ängelholm för att köra ett litet workoutpass på Friskis & Svettis. Efter lite käk och träning skulle vi bege oss mot Helsingborg för att ta chilla med filmkväll hos Martina.
Med var sin kebabrulle i handen satte vi oss på tåget och under tiden får Fredrik sms om att han ska köpa godis.
Inne på knutpunkten går vi med raska steg till pressbyrån och skaffar det vi skulle, då Fredrik plötsligt utbryter "Var fan är din rygga?". "Åh nej" tänker man och snabbt somfan kollar vi nummret till skånetrafiken för att kolla om man kan komma till tågets telefon... samtidigt springer vi för att se om tåget gått, vilket så klart det har... Sen får man ett nr till hittegodsavdelningen... som har helgstängt:D Toppen! Trotts detta som legat och gnagt en hela helgen då man inte kan säga till päronen att man slarvat bort kläder och skor för åtskilliga pengar har det varit en väldigt trevlig helg.
Efter kaoset på knutan stack man hem till Martina där man såg på film med Fredrik, Bill och Nicole. Sen fortsatte kvällen med film och övernattning hos Bill.

På lördagsmorgonen bjöds det på god frukost och underhållning organiserad av lagens långa arm. Utanför huset stod nämligen polisen med alcokontroll. Efter en stunds besvikelse åker äntligen någon fast. Polisen tar hand om bilen och parkerar den med dess två passagerare. Passagerarna stiger sedan ut ur bilen, och vad ser man inte då, jo två bekanta ansikten. Två personer som går på samma skola som oss tre små fönsterspanare... PINSAMT!

Senare på dagen kom mammas syster med sambo och två barn för sen på söndagen gå och se på Ola Salo i Jesus Christ Superstar (som för övrigt var en mkt bra musikal:P)

så ja... helgen va rätt bra för att börja illa... och i dag/morgon skall man se om man har tur och lyckas se om väskan med svettiga kläder blivit inlämnad till hittegodset! *håller tummarna*

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0