Totalt lam skoldag och ny design...

Dagen börjar med att man vaknar vid 8.45, lagom i tid för att man ska upptäcka att man inte kommer komma i tid till första lektionen som börjar 9. Men efter snabba moves va man på skolan, "endast" 20 minuter försenad.
Trött som fan lyckas man hålla sig vaken genom dom två första lektionerna och släpa sig till matsalen där man möttes sönderkokt äckel fisk med äckel potatis.... Thank god for pasta, och för cafeterians baguetter, vilket blev räddningen för vissa av oss.

Nått som vi teknikare, och övriga elever för den delen, gör mycket för att fördriva är att spela kort, och något som detta gör är att väcka starka känslor mellan deltagarna. Ett av dom spel som lättast väcker irriterade känslor är "neger och president", eller som idag gick under namnet "McCain och Obama". Varför detta väcker känslor är ganska enkelt att göra, för den som är Presiden/Obama är den som med 90% säkerhet alltid kommer få bra kort och säkra sin plats för nästa runda. Men ändå kan skrällar ske:P

Efter någon dryg timme av kort och hårda ord var det dags att ha veckans längsta lektion... 3,5 h konstruktion... i skolans sämst ventilerade rum, med element på max! Not very cool! Och damn man var rastlös på den skiten. 2 h utan rast med snack om olika ståltyper gör en kanska matt. Men man överlevde till fulltid och lyckades ta sig hem trotts man va halvdöd.


Ja dessutom har man tagit sig tiden att fixa så bloggen ser lite bättre ut, och det tackar jag mina kompisar Peter och Johannes för.

Känner jag måste få kläm på detta med bloggande... men det kommer kanske, om jag inte är ett hopplöst fall!


WulffmorgentHaler är två sjukt kul tecknare som främst är kända för Katja-Kaj och Bente-Bent.
Derashemsida är ett måste för dom med lite vrickad humor:D

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0