Gbg<3

Ja idag var det tidiga uppstigningen trots att det är sportlov, och det inte i sin egna sköna varma säng, utan i en av gästsängarna i Fredriks extremt kalla källare. Trotts detta så blev dagen bättre då jag, Fredrik och Bill fick följa med modern till Fred till Göteborg.

Vi blev avsläppta vid Heden och gick sedan i det iskalla götevädret mot avenyn och shoppandet:P
Sedan gick vi avenyn ner för att sedan komma till NK som bill tjatat om för att få leka lite överklass brat och glassa runt.
Något vi lärde oss är att man helst inte ska vara där vid öppningen och inte vara ända kunderna i en butik med ganska dyra snygga kläder, för då går expediten i extas och ska hjälpa till massor och tycks tro att vi va 3 små stjärtpojkar som hade god smak och skit... på va killen i alla fall, så vi flydde illa kvickt från NK och hamnade såklart på MQ där alla faktiskt lyckades lämna stället med i alla fall minst ett klädesplagg.

Nästa stop på listan var en skoaffär Fredrik tjata om att vi skulle gå in i, men snabbt ville ifrån efter att ha frågat om dom hade en viss sko han testat i en storlek större och fått som svar med en konstig blick emot sig att det där var en tjejsko.
Med en skamsen liten snaggad kille (Lilla snaggade killen är för övrigt Fredriks smeknamn sedan sommaren 08) blev det gång mot Nordstan, där vi snabbt upptäckte att vi inte hade nått att göra.

Vi upptäcker plötsligt att alla var förbannat hungriga och bestämer oss för att käka lunch på Hard Rock Café för att va lite extra lyxiga:P 3 Cheeseburgare och 3 stora cola som tillsammans kostade dryga 100lappen per skalle fick den snaggade att gå i extas. Han skulle senare tjata om denna förbannade hamburgare hela jävla dan om hur god den var och blablabla, så jag och Bill pikade honom om hans behov av att testa damskor.

Efter lunchen och liten tur på avenyn igen begav vi oss tillbaka mot nordstans hållet och hamnade på nått som heter kompassen där Fredrik hitta en massa t-shirtar han ville köpa. Precis när vi ska gå mot kassan händer det mest självklara man kan tänka sig (eller inte... ), jo brandlarmet går och hela denna byggnad måste utrymmas. Ut kommer folk som yra höns både från köpcentret och från S.A.T.S. som låg i samma byggnad (inte så jävla smart att gymma i hotpants när brandlarmet går och man måste gå ut i minusgrader mitt i stan). Men han fick tillslut sina tröjor och jag fick sedan som jag ville... gå till Berzeliigatan 20... Nämligen  BlåVitt Shoppen:D

Där blev det både en ny väska till skolan som alla stolpskott till HIFfans kan få bli griniga över och en kul t-shirt som båda kan ses här nedan:D
Dock är min t-shirt inte grå utan mer en blek gulbeige färg (Y)

Kommentarer
Postat av: Jocke

Usch! Äckligt skit du har köpt!

2009-02-18 @ 17:28:16
Postat av: Leo

Ah du lilla stackars förvirrade gosse:D Bara för att IFK har råd med att tillverka supportersaker som faktikst KÖPS:D HIF har bara råd med låg kvalitetskraffs:P

2009-02-18 @ 22:41:42
URL: http://ozolinscarlson.blogg.se/
Postat av: Fredrik **FRISÖREN

snygga inköp leo!

2009-02-19 @ 22:45:22
URL: http://fredrikfredrik.webblogg.se/test

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0