Summer 09

Ja vad säger man... nu har man äntligen orkat ta sig in här för att skriva igen.... och som många (förvånandsvärt många faktiskt) har klagat på att det skrivits dåligt här. Har det? är väll bara någon månad sen förra inlägget :D

Anledningen var väll sluttampen i skolan som gjorde att man inte riktigt hade suget att skriva så mkt. Men nu är det klart... skolan är slut! Det var riktigt kul sistaveckor av skolan, balen, fester, studentkamp med seger och slutligen en lyckad student, helt underbart!

Men nu har väll allvaret börjat. Eftersom man var så duktig och kuggade Matte E så är 2 av 3 valda utbildningar bye bye, och den ända jag har behörighet till är någon random utbildning i karlskrona. Fuck that.... blir till att söka jobb ett halvår och sen nu i sommar läsa upp matten. Men huvud idén är att söka till SMC till våren (Santa Monica Collage som är en del av UCLA) och skaffa mig en liten grafikerutbildning. Så då blir man borta i amerikatt i 3-5 år:O Livin the dreaam. Så man hoppas det blir av.

Just nu är det lite ströjobb som gäller, något som är rätt skönt att ha då pengar alltid är nått man behöver och sen uppläsningen av matten som ska genomföras. Men annars så ska man njuta av sommaren till MAX! Fuck yeah!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0