Bjuda på sig själv

På nyår var man som nämnt i Helsingborg och firade, men det var inte det ända som hände på plats. Praktiskt taget hela kvällen dokumenterades med hjälp av filmkamera (Matlagning, tal, singstars spelande och biktningar), och idag samlades alla på samma ställe för att se på råmaterialet av det som senare ska sättas ihop till en liten film.
Och eftersom att det hela gick ut på att bjuda på sig själv så blev det mycket skratt och generade miner under filmtittandet.


Efter en stund ville vi hitta på något, så Bill undrar om vi inte skulle åka i samlad karavan och åka till Munka Ljungby och träffa folk, men besvaras av Fredriks begåvade citat, som även blev dagens;
"Att åka till Munka Ljungby är som att åka till Ängelholm, fast längre"


Efter många om och men så valde vi att ta minibussen som en av deltagarna kört dit med och åka till donken. Så 7 pers in i en minibuss, på med hög technomusik och sen glida (bokstavligt talat på grund av ishalka) till donken där vi snabbt stormar in, beställer, äter, sticker. Vägen tillbaka var väll lite egen den med, med en tur igenom pålsjö skog då det är bäcksvart och alla sitter och skrämmer upp varann med spökhistorier och sen när vi krypkör förbi en joggare och sen snabbt drar iväg då hon kollar.
Busiga är vi, men det är najs:DDessutom har man funderat på om man ska inrikta bloggen på nått. Var tänkt att jag skulle lägga ut lite bilder och liknande jag gjort, men har inte blivit mkt av det. Får väll eventuellt ändras, eller helt enkelt byta inriktning... men vad skulle i så fall va intressant?


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0