hmmmffrr...

Ny vecka, med nya möjligheter att misslyckas! Förra veckan speckades med sura GKO lärare, fysikräknande och slutligen det fruktade Nationella Provet i Fysik B, som känns rätt bra egentligen. Men denna veckan kan bara sluta med katastrof... Onsdag = Nationellt Prov i Matte E, my arch enemy! Igår stack jag och Fredrik hem till Martin för att plugga just matte, något som slutade med... ja inte räkna matte. Det gick bra de första 2 timmarna, då jag lyckades göra ca 4 uppgifter på någon "a,b,c...."-tal, men plötsligt fick vi fika av Martins mamma som bakat för fulla muggar, och där någonstans mellan korvmackan och chokladrutorna försvann allas motivation. Vi lyckades dock ta oss tillbaka till pluggandet, men gav upp då jag satt med ena armbågen på bordet och hakan på handen och plötsligt känner att hela bordet, ja om inte hela rummet, gungar framåt. Då säger dom andra "ja nu är du också trött, nu skiter vi fan i detta". Så vad gör vi? jo vi sätter oss och spelar dataspel... Något som jag inte va förvånad över, mer än att det tog så lång tid innan vi börja med det:P Men men... idag ska man nog kunna plugga lite matte själv i alla fall... inte för man fattar ett enda jävla s.k.i.t.!

Månaden kvar!

Ja då är det 12 maj, och precis en månad innan studenten. Vid den här tiden lär man ju då va relativt duktig rund under fötterna och sitta och höra på familjens och alla vänners skitsnack på "mottagningen" innan man drar ut i natten med sina vapendragare.

Men ändå har man smått panik! 2 fucking nationella prov på 2 veckor! Pallar inte...
Visst, fysiken har man på något sätt lyckats intala sig själv om att man kan... men Matte FUCKING E!
vad ska man ha den skiten till egentligen! bah! aja... blir till att dra upp ärmarna och hugga i med plugg... för när proven är förbi kan man nog slacka ;D


Helgen so far...

Ja då har 66% av helgen gått förvbi en och nu återstår den glada söndagen:D Men ska inte klaga på det som varit.
Fredagen bestod av ett snabbt besök på ER och designlektionen där fröken blev mäkta imponerad på huset haha. Efter det blev det till att jag och Fredrik plockade upp Bill på skolan. Vårt mål var nu Helsingborg där vi skulle införskaffa en present till Anton som vi hade kollat in på internet, vi skulle köpa en uppblåsbar docka på Martinshop bakom Åhléns.
Vi parkerade bilen på taket till Å och gick ner vid den nu mera tungt trafikerade bakgatan för att slinka in diskret i affären.
Självklart började det gnällas om vem som skulle gå in först, för sexleksaks/erotikaffärer är ju så tabubelagt, men man visade vem som var mest man och gick in först och blev förvånad över hur fräscht och snyggt organiserat allt va haha.
Men som förvirrade 18-19åringar vi är så yrade vi runt där inne bland buttplugs och ätbara trosor tills vi fick hjälp av en kille som jobba där. Vi förklarade vårt ärende och han visade upp olika produkter, och av någon anledning plockar han upp en docka i form av ett får och säger "Ja denna är kul, den låter Bäääh när man använder den". Med skeptisism mot denna valde vi "Naomi the nurse" som skulle få bli Antons nya tidsfördriv.

Med en sexslav införskaffad begav vi oss mot Halmstad för att kolla på lägenhet till Fredrik, dock med depåstopp i Äholm.

Efter mkt munhuggande och skrikande på varann lyckas vi hitta till området där lägenheten vi skulle kolla på låg. Kollar in stället och snackar med killen som bor där och tycker detta var en bra lägenhet och en schysst kille. Sedan stod mat och besök på kusinens studio på schemat. På studion snacka vi lite med kusinen Jonas och kollade runt smått och kom sedan in på att Fredrik sökte lägenhet och sen att fastighetsskötaren som dom hyrde studiolokalen av var en kul kille som hade en lägenhet ledig. Gubben kommer och vi kollar in stället, som ligger i källaren på ett sunkigt hus. Det luktar fukt, golven sviktar och det är smått som en gaderob. Något som gjorde det hela lite roligre va att killen hette Josef (råa som vi är i våran kompisskara hade vi rätt nyligen dragit skämtet om vad Fritzels fru säger till honom innan dom lägger sig).

Sen på kvällen blev det chill hos F för att sedan hänga med en tjej som fyllde 18 år ut med henne och hennes kompisar. Kul tyckte vi ju, tills himlen öppnade sig så det verkligen PISSADE NER! Vi yra runt i äholm ett par timmar och blev blöta som långdistanssimmare och hamnade slutligen på vår natt pizzeria. then Zzz...

Efter hemkomst från Äholm tvingade jag mig själv att ta en liten snabb cykeltur till Mölle på den nya cykeln fadern skaffat sig. 22 km på 52 min och en snitt hastighet på dryga 25 km/h gjorde sig väl till känna då sadeln va BallBreaker No.1! men skönt va det, och trevligt att se den vackrare sidan av detta helvete på jorden även kallat Skåne (mycket kalvar i år) ;)
Och sen blev det festfestfest hos Anton som blev väldigt glad för Naomi som han lovade dyrt och heligt att inviga då alla gått hem :P Och eftersom man var lite sliten från gårdagens strapatser och dagens cykelturer blev det tidig hemgång, vilket resulterade i att man hamnade vid datorn och bloggen. Men nu är det Die Welle som gäller!

finaly friday

Ja då va det fredag igen:D Detta innebär som "vanligt" utgång, men denna gången i Äholm (tag sen man va där nu med grabbarna grus). Men först på dagens schema står att imponera på designläraren med dom små bilderna man tog på huset, och sen med Fredrik och Bill snabbt som fan köra upp till halmstad där F ska kolla in en lägenhet. Dessutom ska jag övertala Fredrik om att vi ska till kusinens studio och lura Bill vi bokat tid åt honom till en heltäckande rygg tattoo... ska även få kusinen till att spela med ;D *EVIL LAUGH* MUAHAHAHAA

Annars är väll händelseschemat för dagen rätt glest än så länge. Självklart kommer bilder tas under dagen som är ämnade för att komma upp här, men som stannar i mobilen av någon lat anledning:P

HouseDesign

Ja i brist på annat att hitta på så tänkte jag lägga upp några bilder på det huset jag och Fredrik gjorde i designen (design a la Leo). Och nu ska man göra en vidare utvecklig av huset så det blir aningen mer detaljerat. Än så länge ser det ut så här:


UppFramHögerBakVänster


Bilder från insidan kanske läggs upp vid ett senare tillfälle.

( synd bara man inte har ett snitt så det räcker för att komma in som arkitektlinjen eller att man inte är så sjuk i huvet så man fatta vad det stod i arkitektprovet som var jevligt mongo... som en HP elev med en rubiks kub:O )

Soon?

Blir fan bara mer och mer sugen på att  skaffa tatuering snart. Storkusinen Jonas (som är tatuerare) och jag har länge snackat om att göra ett sorts släktvapen som senare ska bli tatuering. Förutom det så är jag väldigt sugen på att skaffa en transparant UV-tattoo som endast syns i blacklightljus. Mycket man vill, men lite som görs åt det... men det blir väll efter studenten i så fall:DNått att skaffa kanske?

Nah... funkar inte så...

Då har man fått låna spelet Football Manager 2009 av Fredrik som tycker jag ska vara med och spela med dom nu när mitt fotbollsintresse vuxit:P Men hur fan man spelar detta har jag verkligen ingen aning om... Inte direkt startelvan.se där man plockar spelare man tror kan göra mål, utan här måste man tänka och skit! haha inte lätt alla gånger. Inte bättre blir det med att man första matcen vinner med 3-0 och sen förlorar 2 matcher i rad med diverse resultat:P aja... får se om man kan behärska spelet eller om det bli bortbort illa kvickt!

Vill ha vill ha vill ha :D

Då sitter man på IFK Shoppens hemsida och kollar lite kläder man kan tänkas köpa... är rätt mkt man vill ha...

6-pack t-shirts2-pack t-shirts

... och hur mycket polarna skulle ogilla detta vet man:D Förutom med Bill som bestämt sig för att han också är IFKare haha.

Håller fan inte!

Nu har man inte bloggat på snart.... många veckor:O Fan inte lungt! Men har väll varit mycket i plugget och annat på tankarna än att skriva här.

Men mycket har man gjort i alla fall bl.a. firat födelsedagar, valborg, utflyckter, spelat bingolotto (nerds) och varit på bröllopp.

Ja mycket som man inte minns heller eftersom intervallerna mellan skrivandet drygas ut mer och mer! ajabajja! Så får skärpa mig. Snart student och skit ju så borde bli saker att skriva om, som att man har NP i Fysik B nästa torsdag och sen i Matte E veckan därpå *jippi*.


...och här har man outfiten som ska bäras på både balen och studenten (användes för första gången offentligt på mosters bröllopp:D Observera Unicef-nålen;D "alla kan göra skillnad")


Men då återstår det att se när man skriver igen... får väll kanske bli lite bilduppläggning från förlorade tillfällen :P

RSS 2.0