Going south?

Salsskrivning på en engelskabok man inte läst och med endast fyra timmar sömn är ingen stor hit som man var med om idag, men tror det ändå gick försvårnansvärt bra ändå.

Gladare blev man av att höra att designläraren fått influensan. Man blev inte glad för att man ogillar henne, utan för att det gör man endast har en lektion i morgon, och det 14.50-16.00, så på morgonen/förmidagen blir det hardcore Risk spel för oss små lediga pojkar (vi har upptäckt ett nytt sätt att jävlas med varran och samtidigt låssas ta över världen)

Förutom att ha fått skadeglädjande nyheter har man under hela dagen varit i ett halvdövt zombieliknande tillstånd på grund av sömnbristen och den bitande kyla som mötte en vid uppvaknandet.

Dessutom har vi utstötta teknikare börjat planera vår egna studentresa eftersom vi inte kan åka med övriga klasser på grund av elakt placerade nationella prov i fysik B och matte E, så eftermiddagen har gått åt att samtala med Simon i klassen om olika förslag vi ska ge klassen och att lyssna som fan på chill musik på ny inskaffade Spotify:D

Förövrigt var helgen jävligt chill med fet musik från EVA i fredags och sen sweet 18 års fest i falseterbo:D

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0