Helgen so far...

Ja då har 66% av helgen gått förvbi en och nu återstår den glada söndagen:D Men ska inte klaga på det som varit.
Fredagen bestod av ett snabbt besök på ER och designlektionen där fröken blev mäkta imponerad på huset haha. Efter det blev det till att jag och Fredrik plockade upp Bill på skolan. Vårt mål var nu Helsingborg där vi skulle införskaffa en present till Anton som vi hade kollat in på internet, vi skulle köpa en uppblåsbar docka på Martinshop bakom Åhléns.
Vi parkerade bilen på taket till Å och gick ner vid den nu mera tungt trafikerade bakgatan för att slinka in diskret i affären.
Självklart började det gnällas om vem som skulle gå in först, för sexleksaks/erotikaffärer är ju så tabubelagt, men man visade vem som var mest man och gick in först och blev förvånad över hur fräscht och snyggt organiserat allt va haha.
Men som förvirrade 18-19åringar vi är så yrade vi runt där inne bland buttplugs och ätbara trosor tills vi fick hjälp av en kille som jobba där. Vi förklarade vårt ärende och han visade upp olika produkter, och av någon anledning plockar han upp en docka i form av ett får och säger "Ja denna är kul, den låter Bäääh när man använder den". Med skeptisism mot denna valde vi "Naomi the nurse" som skulle få bli Antons nya tidsfördriv.

Med en sexslav införskaffad begav vi oss mot Halmstad för att kolla på lägenhet till Fredrik, dock med depåstopp i Äholm.

Efter mkt munhuggande och skrikande på varann lyckas vi hitta till området där lägenheten vi skulle kolla på låg. Kollar in stället och snackar med killen som bor där och tycker detta var en bra lägenhet och en schysst kille. Sedan stod mat och besök på kusinens studio på schemat. På studion snacka vi lite med kusinen Jonas och kollade runt smått och kom sedan in på att Fredrik sökte lägenhet och sen att fastighetsskötaren som dom hyrde studiolokalen av var en kul kille som hade en lägenhet ledig. Gubben kommer och vi kollar in stället, som ligger i källaren på ett sunkigt hus. Det luktar fukt, golven sviktar och det är smått som en gaderob. Något som gjorde det hela lite roligre va att killen hette Josef (råa som vi är i våran kompisskara hade vi rätt nyligen dragit skämtet om vad Fritzels fru säger till honom innan dom lägger sig).

Sen på kvällen blev det chill hos F för att sedan hänga med en tjej som fyllde 18 år ut med henne och hennes kompisar. Kul tyckte vi ju, tills himlen öppnade sig så det verkligen PISSADE NER! Vi yra runt i äholm ett par timmar och blev blöta som långdistanssimmare och hamnade slutligen på vår natt pizzeria. then Zzz...

Efter hemkomst från Äholm tvingade jag mig själv att ta en liten snabb cykeltur till Mölle på den nya cykeln fadern skaffat sig. 22 km på 52 min och en snitt hastighet på dryga 25 km/h gjorde sig väl till känna då sadeln va BallBreaker No.1! men skönt va det, och trevligt att se den vackrare sidan av detta helvete på jorden även kallat Skåne (mycket kalvar i år) ;)
Och sen blev det festfestfest hos Anton som blev väldigt glad för Naomi som han lovade dyrt och heligt att inviga då alla gått hem :P Och eftersom man var lite sliten från gårdagens strapatser och dagens cykelturer blev det tidig hemgång, vilket resulterade i att man hamnade vid datorn och bloggen. Men nu är det Die Welle som gäller!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0